O NAMA MATERIJALI USLUGE FOTO KONTAKT

Iveral i radne ploče Egger

Iverali – (komercijalni naziv za oplemenjenu ivericu) i radne ploče koristimo od najboljeg svjetskog proizvođača Egger. Iveral i radna ploča su po sastavu materijala identični samo se razlikuju po dimenziji i folijom kojom su obložene. Debljina radnih ploča se kreče od 28,38,60 mm, a Iverala od 10,16,18 mm.


Okovi Blum

Otvaranje i zatvaranje namještaja s Blumom postaje pravi doživljaj i povećava udobnost kretanja u svim područjima stanovanja, no prije svega u kuhinji. Na ostvarivanju naših nastojanja za savršenim kretanjem kod sustava okova marke Blum radi više od 5000 zaposlenika širom svijeta. Pritom se usredotočujemo na korisnike kuhinja i njihove potrebe.

Naši sustavi okova uvjeravaju promišljenom funkcijom, priznatim dizajnom i dugim vijekom uporabe. Oni bi trebali izazvati oduševljenje, a rad u kuhinji učiniti emocionalnim doživljajem.

Našim partnerima pružamo podršku sveobuhvatnom ponudom usluga. Kako bismo mogli ciljano raditi, u neprestanom smo dijalogu s proizvođačima kuhinja, stolarima, trgovcima i korisnicima kuhinja diljem svijeta.

Copyright © 2009 NENO Stolarski obrt.
Svi podaci na ovom webu su isključivo informativne prirode! Za aktualne ponude nazovite na kontakt brojeve. Svi korišteni zaštitni znakovi su vlasništvo svojih dotičnih vlasnika.
Bana Jelačića 127, 21224 Slatine ::: Mob.:091 / 211 - 4860 ili 091 / 526 - 1116 ::: E-mail: neno@neno-stolarija.com